Close

INXCO deel van Primetime Communication Group

INXCO maakt sinds augustus 2016 deel uit van het Leuvense communicatiebedrijf Primetime Communication Group, dat momenteel bijna 60 communicatiespecialisten te werk stelt. Primetime Communication is een expert in marketingcommunicatie en zorgt met onder andere pr, digital en media & strategy voor campagnes van het hoogste allooi. Hierdoor kunnen we jouw communicatie nog beter tot zijn recht laten komen.

Jouw communicatie beter tot zijn recht laten komen?

Jouw product, dienst, merk of bedrijf in de pers? Met public relations bereiken we niet alleen kranten, magazines en vakbladen, maar ook talloze websiteredacties, invloedrijke bloggers, vloggers en social-media-influencers.

Media & strategy

Digital

Public relations

Hoger niveau

Om een sterke merkbekendheid te creëren, moet jouw bedrijf of product efficiënt op de kaart gezet worden. Dit doe je door consequent te communiceren, via de juiste kanalen. On-, maar ook offline weten we van aanpakken. 

Voor elk bedrijf is de situatie anders, daarom bekijken we eerst wat jij precies wilt bereiken. Daarna zoeken we samen met jou uit welke diensten er nodig zijn om jouw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. 

Wil je een succesvol mediaplan? Dan moet je online aanwezig zijn. Om je klant de weg naar jouw website gemakkelijk te laten vinden. En om via sociale media interactie aan te gaan. Daarmee bereik je conversie én klantenbinding. 

Deze klanten waren jou al voor

Wil jij betere communicatie?

Nog meer diensten van Primetime Communication Group ontdekken? Surf naar onze website.