PT

DIGITAL

Online aanwezig zijn is tegenwoordig één van de belangrijkste factoren van een succesvol mediaplan. Enerzijds moet je klant de weg naar jouw website gemakkelijk vinden, anderzijds kan je de interactie aangaan via sociale media. Op deze manier bereik je niet alleen conversie, maar bind je je klanten aan jouw dienst, merk of product.

Welke tools zet je in en welke budgetten zet je hier tegenover? Primetime Communication is Google Partner en adviseert je graag met kennis van zaken.

building

STRATEGIE

Aan de hand van enkele kritische vragen bouwen we aan de digitale strategie voor je bedrijf en je medewerkers.

WEBSITES

Alles begint met een goed vindbare, duidelijke en professionele website, het hart van je digitale strategie.

APPLICATIES

Een app als extra communicatiekanaal voor je klanten of een digitale bibliotheek? Bij ons vind je het, voor ieders budget.

SOCIAL MEDIA

Bouwen, schrijven, luisteren, adverteren … Social media zijn meer dan alleen een Facebookprofiel.

ONLINE ADVERTISING

Wij helpen jou met doelgericht online adverteren op efficiënte platformen en dit in een transparant model.

CONTENT MARKETING

Er werd nog nooit zoveel op digitale schermen gelezen als nu. Goede teksten in combinatie met leuke beelden vormen de basis voor goede content marketing.

WEBCARE

We monitoren en reageren op positieve of negatieve reacties die je klanten en prospecten achterlaten op internet en sociale media.

E-MAIL MARKETING

Een snelle en goedkope manier om klanten en prospecten te benaderen, dankzij een goede strategie en planning, recht in je doelgroep.

VIDEO/ANIMATIE

Geef extra visibiliteit aan je campagne of product door beweging. Wij verzorgen het verhaal en de technische uitwerking.

VIDEO MARKETING

Video is dé content van morgen. Mensen kijken graag video’s, zoeken snel iets op op Youtube en maken zelf de gekste video’s.

DATAMINING

Op een originele en vooruitstrevende manier gegevens verzamelen van al je klanten om nadien gerichte campagnes op te zetten.

RAPPORTAGE

Meten is weten. Het grote voordeel van digitale marketing is dat elke actie gemeten en bijgestuurd kan worden waar nodig.