PT

INFLUENCERS

Meer dan ooit gaan sociale media en imago hand in hand. Daarom bieden wij jou vanaf heden de mogelijkheid om via influencer marketing in te spelen op deze trend.

Influencers brengen jouw boodschap via hun persoonlijke sociale-media-kanalen tot bij de juiste doelgroep. En vormen zo de brug tussen jouw merk en potentiële kopers.

building

INFLUENCERS

Influencers zijn sociale-media-gebruikers met een grote groep volgers. Ze schrijven gepassioneerd over specifieke thema’s of producten. BV’s en andere beroemdheden kunnen ook beïnvloeders zijn: ze zijn bekend en hebben daardoor automatisch een groot netwerk.  De grootste sterkte van influencers? Hun authenticiteit en geloofwaardigheid.

IDENTIFICATIE

Influencers bloggen (tekst), vloggen (video) of werken met posts (foto’s). Om de juiste influencers te koppelen aan jouw campagne gaan we op zoek in onze uitgebreide database met Vlaanderens meest invloedrijke influencers. Hierbij houden we rekening met o.a. hun persoonlijkheid, hun interesses, hun stijl en hun engagement.

CONCEPT

Samen bedenken we een ideaal concept voor jouw campagne (Wat zijn jouw doelen? Welke doelgroep wil jij bereiken?) en gaan we op zoek naar de perfect matchende influencers. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerd plan samen.

UITVOERING EN OPVOLGING

Het volledige influencer-marketing-proces wordt door ons uitgewerkt en opgevolgd. Ook de briefings naar de influencers en de opvolging van hun posts, is voor onze rekening. Dit uiteraard steeds in overleg met jou.

WAAROM INFLUENCER MARKETING?

Eén woord: geloofwaardigheid. Dat is de grootste troef van influencers. Volgers vertrouwen hun influencers bijna blindelings. Daarnaast is influencer marketing ook kostenefficiënt, geeft het toegang tot een groot en vooral juist publiek en creëert het realtime engagement. Het zorgt er ook voor dat online content zich viraal verspreidt.

BE AVANT-GARDE

Het toevoegen van influencer en native marketing aan de bestaande marketingmix, is een must voor elk bedrijf dat verschillende generaties met verschillende mediagewoonten wil bereiken. Primetime Communication Group beschikt over een groot databestand relevante influencers. Met hun netwerk, jouw product en onze expertise realiseren we samen een unieke campagne!