PT

EVENTS

Over een goed georganiseerd event wordt nog lang nagepraat. Een imagoboost, betere klantenrelaties, gemotiveerde werknemers of gewoon het feestje van de eeuw? Zonder dat je je over iets zorgen moet maken? Wij organiseren het voor jou.

building

BEDRIJFSEVENTS

Ieder event is een investering in het imago van het bedrijf. In samenspraak met de klant worden locatie, thema, inkleding, catering en communicatie tot in de kleinste details geregeld. Van uitnodiging tot bedanking

PERSONEELSFEESTEN

Personeelsfeesten zijn vaak mee bepalend voor de cultuur en de sfeer op de werkvloer. Medewerkers moeten een onvergetelijk event meemaken, want werknemers die samen topmomenten beleven, zijn trouwer en gemotiveerder

KLANTENEVENTS

Klanten en prospects staan centraal in iedere salesorganisatie. Het belonen van klanten en overtuigen van prospects is een uitdaging. Het organiseren van een klantenevent is als een visitekaartje voor de onderneming. Het moet overtuigend zijn en vertrouwen uitstralen. Een goed georganiseerd event waar jouw klanten nog jaren over praten is de beste publiciteit (op lange termijn). Het in goede banen leiden van een klantenevent, is werk voor Primetime Events.

OPENBEDRIJVENDAGEN

Openbedrijvendagen laten het bedrijf op zijn best zien. Bezoekers dienen op een duidelijke manier te voelen en te zien waar het om draait binnen de onderneming en dit op een aangename manier voor iedere bezoeker.

PERSONEELSINCENTIVES

Gemotiveerde medewerkers zijn de grootste meerwaarde voor een onderneming. Zeker in deze tijden van jobhopping is het van groot belang op regelmatige tijdstippen medewerkers te belonen voor geleverde prestaties. Als een onderneming beslist om hierin te investeren dient hier goed over nagedacht te worden.

TEAMBUILDING

Samenwerken is het sleutelwoord in iedere onderneming. Medewerkers die mekaar aanvoelen en perfect samenwerken in een goede werksfeer zijn van groot belang. Primetime Events maakt samen met jou een event waar de door jouw gestelde doelen en structuren op een aangename manier worden nagestreefd.