Primetime Communication Group > Media & strategy
PT

MEDIA & STRATEGY

Zet jij jouw product of bedrijf wel efficiënt op de kaart? Alles valt of staat met een goede marketingmix. Door krachtig en consequent te communiceren verstevig je jouw marktpositie en creëer je een sterke merkbekendheid. Communiceer via de juiste kanalen en je bereikt meteen nieuwe, potentiële klanten.

building

MARKTANALYSE

Samen brengen we jouw klanten, doelgroepen en verwachtingen in kaart en analyseren we de concurrentie.

STRATEGISCH PLAN

Ons ervaren team ontwikkelt een strategisch plan op lange termijn waarbij we streven naar een efficiënte planning en uitvoering.

CONCEPT EN DESIGN

Visueel moet alles tot in de puntjes kloppen. Het logo, de huisstijl, de website en de advertentiecampagne moeten een coherent geheel vormen zodat je een krachtig imago naar buiten kan brengen. Onze creatieve grafische vormgevers zorgen keer op keer voor visuele pareltjes.

MEDIA INKOOP

Wij kunnen ook alle mediaboekingen voor je doen. Hierdoor bespaar je veel tijd en veel geld. Wij selecteren voor jou de beste prijzen en acties en garanderen je de beste deals. Bovendien kan je rekenen op een perfecte opvolging en stipte aanlevering van al jouw advertenties.

DISTRIBUTIE

Ook voor de correcte levering van je communicatietool bij de consument of lezer kan je bij ons terecht. We maken daarvoor gebruik van verschillende distributiekanalen: huis-aan-huis bedeling via bpost, displays en koerierdiensten.

IS YOUR BRAND 50+ PROOF?

Meer en meer marketeers stellen zich de vraag hoe de steeds maar groeiende markt van de 50-plusser te benaderen. Zij bezitten immers meer dan de helft van de koopkracht. Nochtans wordt deze doelgroep steevast clichématig benaderd. Er zijn in ons land weinig bureaus met specifieke kennis van 50+ marketing. Dat is de reden van ons bestaan. Onze jarenlange ervaring in dit domein biedt ons de mogelijkheid bedrijven en organisaties te begeleiden bij het aanspreken van deze doelgroep.

Lees meer op www.fiftyandmore.be.