Primetime Communication Group > Portfolio > Lignavita | Goede Voornemens Actie

Lignavita | Goede Voornemens Actie

Lignavita is een jong merk van proteïnediëten. Het voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten. Dit zorgt ervoor dat je tot 85% vet verbrandt en toch je spiermassa behoudt. Ondanks de concurrentiële markt en de opmars van online dieetcoaches, groeit het merk nog jaarlijks. Verkoop en opvolging gebeuren via een netwerk van coaches in Vlaanderen en Nederland. Sinds 2012 is Hanne Troonbeeckx het gezicht van Lignavita.

01

Doelstelling

Afslanken is traditioneel een van de goede voornemens die mensen aan het eind van het jaar maken. Voor een producent van eiwitdiëten het ideale moment om hier op in te spelen dus. Daarnaast is Hanne Troonbeeckx al jaren het gezicht van Lignavita, zeer leuk qua merkbekendheid, maar voor sommigen toch nog een drempel omdat ze niet geloven dat het dieet voor hen ook zou werken.

Een andere factor waar rekening mee gehouden moet worden is dat de producten enkel te verkrijgen zijn bij coaches. Voor optimale resultaten dien je het dieet te volgen onder begeleiding van een van de Lignavita coaches. Met onze actie wilden we ook deze factor aan het licht brengen.

02

Facebook

Zoektocht via social media naar 5 ambassadrices/-deurs die gratis mogen afslanken gedurende 3 maanden

• Iedereen kon zich inschrijven tussen 15 november en 15 december.
• Inschrijven kan via het invullen van een formulier: naam, leeftijd, adres, familiale status, gewicht, aantal kilo’s te verliezen, vroegere diëten, waarom verdienen zij deze selectie?
• In ruil voor hun verhaal (dagelijks invullen dieetdagboek, wekelijks posten van evolutie, foto’s, en video’s, …) ontvangen de kandidaten gratis dieetproducten en begeleiding.
• Wie zich inschreef maar niet geselecteerd raakte, krijgt een kortingbon.
• Elke deelnemer krijgt 3 motivatieborden om te gebruiken tijdens het afslankproces.

Bezoek de facebookpagina ›

03

Video teasers

Hanne speelt een belangrijke rol als motivator. Zij maakt filmpjes, selecteert kandidaten, belt hen op als ze het moeilijk hebben.

04

Resultaten

Na 1 maand alleen maar enthousiaste winnaars. Voor sommigen was het even wennen aan de producten en het aangepaste voedingspatroon, anderen vlogen er meteen in en verloren snel heel wat kilo’s en centimeters.

Enkele quotes van de winnende deelnemers:“Reeds na 1 week was ik 2,4 kg kwijt. Leuk resultaat!” – An-Sofie Schatteman

“De start verliep vlot. Geen echte ontwenningsverschijnselen, enkel een dagje hoofdpijn.” – Leen Senaeve

“Week 1 is prima verlopen en het resultaat mag er ook wel wezen! -2,8 kg en als ik heel eerlijk ben, had het eigenlijk nog ietsje beter gekund...” – Charlotte Goemaere

“Ben echt gelukkig dat niet alleen de kilo's verdwijnen maar zeker mijn vetten smelten.” – Liliane Van den Heuvel

“Resultaat na 4 weken: 13,7 kg afgevallen en van een buikomtrek van 118 cm naar 106!” – Eric Wouters