PT

PRESS

Waar halen journalisten en bloggers hun inspiratie vandaan? Uit onze wervende persberichten! Wij krijgen jouw nieuws in de pers en vergroten zo jouw merk- en/of productbekendheid.

Public Relations bereikt niet alleen traditionele pers (kranten, magazines en vakbladen), maar informeert ook talloze websiteredacties, invloedrijke bloggers, vloggers en social-media-influencers. Deze laatsten maken immers steeds vaker het mooie weer in het sterk evoluerende medialandschap.

building

COPY WRITING

Heb je het hart op de tong, maar beschik je niet over een vlotte pen? Het PR-team luistert graag naar jouw verhaal en vindt de juiste woorden voor jouw nieuwsbrieven, interne communicatie of websiteteksten.

PERSCONFERENTIE

Schrikken camera’s en microfoons je niet af? Licht je graag zelf je nieuws toe? En is er sprake van een hoge nieuwswaarde? Dan is het organiseren van een persconferentie een goed idee. Jullie voorzien een vlotte spreker, wij brengen de media tot bij jou.

PERSBERICHT

Sommige nieuwtjes halen de grote krantenkoppen, andere niet. Een wervend persbericht is een eerste stap in de goede richting. Daarnaast staan we dagelijks in contact met relevante journalisten en bloggers. Een goed contact met de pers en actieve opvolging is álles in de wondere wereld van PR. We staan 24/24 en 7/7 ter beschikking van de journalisten. Onze smartphones kennen geen coffee breaks. Onze mailnotifications verdienen ook na 17u de nodige aandacht.

REDACTIETOUR

De hedendaagse technologie maakt veel mogelijk, maar iemand face-to-face spreken blijft de beste manier van communiceren. Om die reden trekt het PR-team er bij gelegenheid op uit en brengt het een bezoek aan enkele redacties met alle klanteninformatie om journalisten warm te maken voor jouw merk of product.

PRODUCT SAMPLING

Eerst zien, dan geloven. Journalisten en bloggers testen graag een product uit alvorens er iets over te schrijven. Jouw toestemming is voldoende. Wij regelen de rest!

MEDIAWEDSTRIJD

Wil je de lezers een plezier doen? Dan coördineren wij graag de wedstrijdmogelijkheden met jouw product of dienst in een bepaald magazine of op een boeiende website.

PERSEVENEMENT

Het organiseren van een workshop, de opening van een winkel, de voorstelling van een nieuwe lijn … Ook dat is aan het PR-team besteed.

PERSREIS

Indien het opportuun is om journalisten een kijkje te laten nemen op locatie, ook al is dat over de grenzen, coördineren wij hun trip.

PRODUCT PLACEMENT

Jouw product of merk gedragen door een BV? Misschien zelfs op tv! Wie niet waagt, niet wint.

SOCIAL MEDIA MONITORING

Online wordt er heel wat gezegd. Ook over jouw bedrijf? Wij gaan het na!