PT

PUBLISHING

Nieuws uit de eigen leefomgeving blijft aantrekken. Bovendien weten wij door onze jarenlange ervaring perfect wat onze lezers willen lezen en zijn we in staat om ze te blijven boeien. Zowel on- als offline. Redenen genoeg dus om te adverteren in onze lokale bladen. Zij zijn de media bij uitstek om snel naamsbekendheid te verwerven bij de lokale bevolking.

Onze uitgaves zijn de enige huis-aan-huiskranten die kwalitatief bedeeld worden door bpost. Hierdoor is er een veel hogere garantie voor respons op jouw advertentie. Voor Thema Nieuws hebben we een netwerk van ongeveer 3.000 distributiepunten, dit om een sterke regionale aanwezigheid te garanderen.

building
PT

PRINT MEDIA

THEMA NIEUWS

Een gratis thematisch magazine dat maandelijks verschijnt op 60.000 exemplaren. 50% professionele redactie in elk nummer, 12 verschillende doelgroepen en 100% pick up garantie zijn de grootste troeven van dit magazine.

Meer info en tarieven Oost-Brabant
Meer info en tarieven Limburg


Recente edities

ACTUEEL

Onze gratis huis-aan-huis kranten in Leuven, Tienen & Aarschot brengen op een kritische manier regionaal nieuws. Professionele journalisten staan garant voor een leuke invalshoek van het nieuws uit jouw straat. Van kritische columns tot boeiende interviews. Tweewekelijks en gratis in de brievenbus.

Meer info en tarieven

Recente edities

ZIN IN’T LEVEN? MAAR NATUURLIJK!

mna

Met 260.000 exemplaren is Zin in’t leven veruit het grootste gezondheidsmagazine in Vlaanderen. Het magazine verschijnt 5 keer per jaar en bereikt per editie meer dan 500.000 lezers die geïnteresseerd zijn in gezond leven. Het team van professionele medische journalisten slaagt er telkens in om op een heldere manier moeilijke gezondheidsproblemen te bespreken.

Meer info en tarieven

Recente edities

DE SMAAKGIDS

De Smaakgids is dé absolute referentie voor elke restaurantbezoeker in Oost-Brabant. Het jaarboek geeft een duidelijk overzicht van verrassende horecazaken in de regio. De Smaakgids heeft een oplage van 40.000 exemplaren met 100% pick up garantie. Het ideale communicatiekanaal om als horecazaak in Oost-Brabant de juiste consumenten te bereiken.

Meer info en tarieven

Recente edities

HAGELAND EDITIES

Al meer dan 20 jaar vallen in een groot deel van het Hageland maandelijks lokale bladen in de brievenbus. Aarschot, Rillaar, Tielt-Winge, Bekkevoort, Scherpenheuvel en Diest hebben elk hun eigen blad, gratis door de postbode geleverd bij ieder huisgezin. De kracht van deze edities zit in het puur lokale nieuws.

Titels zoals Rietlaer, Bekke-nieuws, Tielt-wingse, Den Eik, Glabbeek! en Den Diesteneir zijn van groot belang voor het lokale gemeenschapsleven. In 2015 kwamen hier Den Herk en Den Halenaar bij.

Meer info en tarieven

Extra kortings actie
Hesseleir 2+1 actie

THEMA DELUXE

themadeluxe

Thema Deluxe is een nieuw glossy, kwalitatief luxemagazine dat één keer per jaar gratis verdeeld wordt op 25.000 exemplaren in Oost-Brabant en in tientallen Kempense en Limburgse gemeentes.

Thema Deluxe richt zich op lezers die zijn geïnteresseerd in high-end producten. In dit luxeblad vind je 7 thema’s terug: lifestyle, fashion, design, food, travel, outdoor en cars.

Meer info en tarieven

Recente edities

PT

ONLINE MEDIA

LEUVEN ACTUEEL

Leuvenactueel.be is het digitale broertje van de gelijknamige huis-aan-huis krant. De website brengt dagelijks updates met het belangrijkste nieuws uit Leuven en de omliggende gemeenten. Op vrijdag wordt er door de redactie een nieuwsbrief verspreid met een selectie van het belangrijkste nieuws van de week.

Leuvenactueel.be 

LIMBURG ACTUEEL

Limburgactueel.be is dé Limburgse nieuwssite bij uitstek met dagelijks nieuws uit de hele provincie. Professionele journalisten houden de vinger aan de pols en maken dagelijks een nieuwsbrief met het belangrijkste Limburgse nieuws. Snel, relevant en to the point.

Limburgactueel.be 

OOST-BRABANT ONDERNEEMT

De website Oostbrabantonderneemt.be is de referentie in de regio voor economisch nieuws. Van algemeen economisch nieuws dat van belang is voor de bedrijven in Oost-Brabant tot specifieke economische nieuwtjes zoals de lancering van nieuwe producten of faillissementen.

Oostbrabantonderneemt.be