PT

SIGNING

Waarom kiezen voor Stand By?

  • Jarenlange ervaring in grootformaat printen
  • Duurzame en gecertificeerde materialen
  • Uitstekende service, afspraak = afspraak!
  • Montage op locatie, snel en vakkundig
building

BELETTERING

We kunnen eenvoudige logo’s of striping aanbrengen op je wagen tot hij volledig verandert van kleur en look. Bij raambelettering gaat dit van openingsuren en logo’s tot een al dan niet geperforeerde 4-kleurendruk. Ramen een zandstraaleffect geven, behoort ook tot de mogelijkheden.

BUITENRECLAME

Gaande van framespandoeken, gevelpanelen, zuilen, haakse gevelbanners tot letterlogo’s die we al dan niet kunnen verlichten. We leveren ook lichtbakken die zowel recto als recto verso verlicht kunnen worden. En dit alles geplaatst door onze ervaren crew.

PANELEN

De panelen worden al dan niet rechtstreeks bedrukt, zowel voor binnen- als buitengebruik. Van PVC-schuimplaten over aluminium sandwichpanelen tot transparante/opale plexi’s. Werfborden en immoborden zijn onze enige standaardproducten. Alles wordt op maat gemaakt.

SPANDOEKEN

Wij kunnen je helpen met eender welk formaat van spandoek. Ook de oplage, van bescheiden tot uitgebreid, hangt volledig af van jouw wensen en vragen. De doeken worden ofwel recto ofwel recto verso bedrukt. De materialen worden steeds gekozen in functie van de gewenste toepassing. Werfdoeken maken het gamma compleet.

INTERIEURPRINTS

Elke muur of wand is anders, daarom maken we elke muurprint op maat. Wij komen bij je langs om jouw ideeën te bespreken en de muurprint (gratis) in te meten. Vervolgens werken we het idee uit tot een mooie visual en produceren we deze op de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarna plaatsen wij de op maat gemaakte print professioneel op jouw muur.

BEURSDISPLAYS

Uitgebreid gamma, van klassieke roll-ups over pop-ups met PVC-banen tot textieldruk. We bieden ook diverse brochurehouders en snelbouwtoogelementen aan.

SIGNALISATIE

Zowel voor binnen- als buitenbewegwijzering, aanduidingsborden, wegwijzers, parkingborden, informatieconsoles, verdiepingsnummers. We hebben een volledig gamma signalisatie om de weg te vinden in en rondom je bedrijf.